Az Infinity Ward egyik animátora publikált pár mozdulatsort.

Az elmúlt hét a Warzone 2-ről és a 2022-es címről szólt a Call of Duty közösségben. Nem véletlenül, hiszen a felhasználók az Infinity Wardtól és a Warzone teljes újrakezdésétől várják a megoldást, hogy ismét régi fényében tündökölhessen a széria. A jelenlegi információk alapján valamikor májusban tudhatunk meg hivatalos információkat ezekkel kapcsolatban, így addig a sokszor igaznak bizonyuló leakekre és pletykákra kell hagyatkoznunk.

Kiszivároghatott a 2022-es cím egyik újratöltési animációja?

 

RalphsValve, a veterán Call of Duty leaker vasárnap hajnalban a fenti videót posztolta a Twitter oldalára. Nem sokat köntörfalazott, kijelentette, hogy a pár másodperces anyag kiváló példával szolgál arra, hogy jelenleg hogyan néz ki a félkész állapotban lévő Modern Warfare II. 

Természetesen többen is megkérdőjelezték a dolgot, de hamar kiderült, hogy a felvétel az Infinity Ward egyik animátorától származik, aki az új cím újratöltési animációért fog felelni. Hyper a 2019-es Modern Warfare címen, illetve az Insurgency: Sandstormon is dolgozott, így a modellek hasonlósága nem meglepő. A mozdulatsor feltehetőleg a 2022-es Call of Duty által használt IW8.2-re hallgató grafikai motorral lett renderelve, de több leaker is megemlítette, hogy még ennél is jobban fog kinézni majd a játék. A hivatalos bejelentésig természetesen érdemes pletykaszinten kezelni a fenti információkat, nehogy csalódás legyen a vége.

HIVATALOS! – Megvan, ki felel a MW II és a Warzone 2 fejlesztéséért

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×