Több újdonság is debütál a következő szezonban.

A csúszás ellenére is egyre közelebb a Vanguard és Warzone második szezonjának startja, gyakorlatilag 2 héten belül már élvezhetjük az újdonságokat. Ezekről eléggé szűkszavúan nyilatkoztak a Sledgehammer szakemberei, így jelenleg az adatbányászok információira vagyunk utalva. Ez nem feltétlenül jelent bajt, hiszen így már a hivatalos bejelentések előtt tudhatjuk, hogy mire számítsunk. Azt is tudjuk, hogy a Ranked mód is február közepén fog elstartolni, de úgy tűnik, hogy nem egyedül érkezik.

A következő szezonban debütálhat a Ground War is!

 

A játékmód maga nem új, hiszen a régi CoD címek mellett például a 2019 Modern Warfare-ban is megtalálhattuk. Hydra9114 információi alapján a MW változat továbbfejlesztett változatát várhatjuk majd. A játékmód gyakorlatilag a conquest Battlefield meccsek CoD átirata volt a 2019-es címben, akár 32v32 pályákon is harcolhattunk, megtűzdelve járművekkel és squad spawn mechanikával.

Rengeteg játékos reménykedve várja ezt a módot, hiszen úgy vélik, hogy pont valami ilyesmi kell a Vanguard multiplayer felrázásához. Pár nap és minden kiderül, addig természetesen érdemes pletykaszinten kezelni a dolgokat, nehogy csalódás legyen a vége.

Már nem kell sokat várnunk – Ekkor érkezhet a Vanguard ranked módja

https://leet.hu/streamplify

×