Javában készülnek a fejlesztők.

A Vanguard novemberi startja óta a kompetitívebb szellemiséggel rendelkező játékosok tűkön ülve várják, hogy megfelelően szabályozott körülmények között is egymásnak essenek. Papíron valamilyen szintű skill alapú szűrés azért van a jelenlegi multiplayer módokban is, ám a működésének hatékonysága erősen megkérdőjelezhető. Úgy tűnik az imáik meghallgattak:

3 hét múlva elstartolhat a Call of Duty: Vanguard Ranked!

 

A Call of Duty League munkatársai megerősítették a CharleINTEL szerkesztőségének, hogy valóban februárral kalkulálhatnak a játékosok. A Season 2 nagy újdonsága lesz majd a mód, mely február 14-én érkezhet majd meg az éles szerverekre, a korábbi február eleji időpont helyett. Külön érdekesség, hogy a játékmódért nem a Sledgehammer stúdiója lesz a felelős, hanem a zombi módot szállító Treyarch.

A Cold War rangrendszere meglehetősen vegyes érzelmeket váltott ki annak idején a játékosokból, így sokan egyből kudarcként könyvelik el, hogy szintén a Treyarch gárdája fog felelni a Vanguardban is ezekért. Remélhetőleg tanultak a régmúlt hibáiból és februárban egy ütős rendszer keretein eshetnek egymásnak a játékosok.

https://leet.hu/streamplify

×