Akshan már egy ideje topon terrorizálja az embereket, és ez nem tetszik a Riotnak.

Bár sok oka van annak, hogy Teemo-t utálja az egész League of Legends közösség, a legfontosabb az a tény, hogy ő egy ranged top-lane pick. Ugyanez vonatkozik Quinnre is, egy olyan bajnokra, aki a sávot nem csak a toppon, hanem mindenhol máshol is játszhatatlanná teszi a roamjaival.

Azonban mindkét bajnokot pontosan erre tervezték, Akshant viszont nem. Nemcsak rémálom ellene játszani, hanem a játékosbázis által létrehozott új Akshan top meta a szövetségesek számára is egy rizikó, mivel hiányzik a frontline engage, és Akshannak meg kell, hogy megnyerje a lanet, hogy ezt a tényt pótold. Különben használhatatlan lesz.

 

A 12.3-as javításban Akshan passzívja nerfet kap, a második lövés megszakításakor kisebb mozgássebesség bónuszt kap, 35-75-ről 20-75-re nerfelik, és gyengébb bónusz varázssebzés okoz három stacknél, 20-175-ről 10-165-re.

A Riot Games a következő nyilatkozatot adta ki a változásokkal kapcsolatban:

„Akshan viszonylag erős mindenhol (de különösen a felső ösvényen), ezért csökkentjük a korai erejét, hogy ne tudja olyan hatékonyan zaklatni a közelharcos hősöket.”

A Redditen az Akshan mainek, akik nincsenek igazából olyan sokan már érzik, hogy a nerf nem lesz kellemes.

Akshan nerf from AkshanMains

Érdekes viszont, hogy Akshan most fog skint kapni, a következő frissítés alatt, de közben nerfet is. Ezt általában fordítva szokta csinálni a Riot, hogy minél többen vegyék meg a skint.

Lehet inkább Jannát kéne nerfelni.

Megállíthatatlan! – Smite Janna top közelít a 60%-os győzelmi arányhoz

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×