Egy trickshoter a CoD történetének egyik legvadabb lövésével robbantotta fel a Twittert, és még rá is tett egy lapáttal.

A FaZe Clan január 27-én indította el a FaZe1 toborzási kihívását, amelynek keretében több mint 1 millió dollár értékű nyereményt lehet nyerni, és esély van arra, hogy csatlakozz az és esport szervezethez. A FaZe a CoD montázs világában indult, de mára az egyik legnagyobb esport szervezetté nőtte ki magát. Így hát nem meglepő, hogy a reménybeli jelöltek elkezdték a trickshot felvételek beküldését, hogy felfigyeljenek rájuk.

Egy ilyen rajongó, Potter azonban a következő szintre emelte a dolgokat. Pontosabban a víz alá.

Potter a fürdőszobába költözött, az egész setupjával együtt, teljesen felöltözve, úszószemüveggel együtt a kádba feküdt. Majd víz alá merülve lőtt egy Modern Warfare 2 trickshotot.

 

Ahogy a klipben is látható, Potter a kádban fekszik, amikor a fejét a víz alá meríti. Ekkor, csak a kezei és zoknis lábai lógnak ki a vízből, miközben Afghan híres sziklájáról leugrik, pördül egyet és sikerült eltalálnia a trickshotot.

Miután felemelkedett a mélyből, hogy megnézze, sikerült-e. Ahogy megpillantotta a képernyőjén a kört lezáró killt, egyre intenzívebb sikolyok sorozatát eresztette ki. Bár a kommentelők teljesen megdöbbentek Potter víz alatti trickshotján, ő láthatóan nem volt elégedett.

Egy másik klipben, Tom Brady visszavonulásának tiszteletére egy IRL mezőnygól követő trickshotot mutatott be.

 

Az emberek viccelődve arra kérték, hogy kezdje el árulni a trickshot fürdővizét, hátha ők is ilyen erőre kapnak. Ha ez mind nem lenne elég, akkor Potter most fejjel lefelé próbálja meglőni a következő trickshotját. Ha be szeretnél csatlakozni a streamekre, akkor ITT teheted meg.

Így kell a Trophyt használni.

Ezt még az ellenfél is elismerte! – Így használd ki a Trophy Systemet a camperek átverésére

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=productforrás: Dexerto

×