Egyszerű, de nagyszerű módszert kaptak lencsevégre.

Bár a Warzone már lassan két éve játszható, szinte minden egyes héten találnak a játékosok egy-egy trükköt, melynek kihasználásával előnyt kovácsolhatnak maguknak. Kedd délelőtt már megmutattuk, hogy egy bugból hogyan varázsolhatunk 200 IQ előnyt magunknak, ami akár a meccs végéről is dönthet.

Egy játékos pár órája a Trophy System tökéletes felhasználását mutatta be!

The enemy baited me with a Trophy System. 200IQ play. from CODWarzone

A fenti videót kedden töltötték fel a Warzone hivatalos subredditjére. Külön érdekesség, hogy ezúttal a taktikát elszenvedő játékostól származik a feltétel, mely mindig jót jelent. Ha ellenfeleink is elismerik ezeket a módszereket, akkor bizony valami tényleg jól csinálhatunk.

DefunctHunk_COD éppen Rebirth Island börtönének déli oldalán tartotta a lépcsőket, amikor az érkező csapat egy egyszerű trükk segítségével kizökkentette a célzásból. Ellenfele nemes egyszerűséggel bedobta a forduló sarkára a Trophy System eszközt, átverve a játékost. Ezután nem volt nehéz dolga, hiszen DefunctHunk_COD már régóta nem a helyes szögben tartotta az érkezőket, így pillanatok alatt le is darálták őt. Armor Boxes vagy Ammunition Crates tárgyakkal nem ajánlatos eljátszani, hiszen ezek könnyen berobbannak. Ritka pillanatok egyike, amikor nem egyből indokolatlan káromkodásba megy át a dolog, hanem elismerésbe. A kommentekben is viszonylag pozitív visszajelzések érkeztek, néha ezek is kellenek a rengeteg bug és csalás mellé.

Így kell bugból előnyt kovácsolni! – Íme a 200 IQ Warzone taktika

https://leet.hu/termek/gretxa-vancer-wireless-gaming-mouse-feher-v-gw-white/

×