Egyre bővül a League of Legends világa a Netflixen, ezúttal viszont sorozat helyett egy játékot szállított az előfizetőknek a Riot.

Azt azért túlzás lenne állítani, hogy csak úgy hasít a Netflix videojátékos vadhajtása, mindenesetre tisztesen frissülget újabb és újabb mobilos programokkal. A mai napon például két remek alkotásba ugorhatnak fejest a Netflixes előfizetők, melyeket formabontó módon nem a dedikált alkalmazásból, hanem a Play és az App Store-ból tölthetnek le.

Az egyik játék a Dungeon Dwarves, ami egy dungeon crawler-endless runner-puzzle mixtúra, szerencsénkre a jobbik fajtából. A játék során öt bányász törpöt irányítunk egyszerre, akiket egy egyenes, de megannyi akadállyal teli pályán kell átsegítenünk. Az útjuk során viszont fejlődnek, így az egyre erősödő ellenfelekkel ők is hatékonyabban veszik fel a harcot. A játék ugyan elérhető a mobilplatformok boltjaiból, de csak a Netflix előfizetők játszhatnak vele.

A másik játékot minden bizonnyal többen fogják majd elindítani, mivel a méltán sikeres Arcane, úgy pedig a League of Legends világában játszódik. 

A Riot Games legújabb játékát, a Hextech Mayhem: A League of Legends Story ugyan Steamen, az Epic Games Store-on, GOG-on és Switchen is elérhető már, mobilon viszont Netflix előfizetéssel a zsebünkben mától teljesen ingyen játszhatunk vele.

Ez egy egészen különleges, de a LoL sajátos rajzfilmes stílusát magán hordozó ritmus-platformer, amiben a bombamániás Ziggsel kell Piltover környékén durrogtatnunk. Története nincsen sok, cserébe viszont ismerős helyszínen szórakozhatunk meglepően jókat.

A Netflix egyelőre ennyi új játékkal készült az előfizetőinek, de ha folytatják a megkezdett szokásukat, akkor nem kell túlontúl sokat várni az újabb mókákra.

 

Ez már kellett: Végre megújult az Androidos és iOS-es YouTube alkalmazás

 

https://leet.hu/streamplify

×