Nagyon hasznos újításokat eszközölt a Google a YouTube mobilos alkalmazásában.

A The Verge szúrta ki, hogy megújult külsőt kapott az Androidos és iOS-es YouTube alkalmazás. Az újdonság varázsa viszont nem hat ki a videómegosztó teljes egészére, ugyanis csak a teljes képernyős mód átdolgozásáról van szó, cserébe viszont egy sor olyan újítást eszközöltek rajta, melyeket őszintén üdvözölhetünk.

A leglátványosabb, hogy az eddig ömlesztett ajánlott videók az időpontjelző sáv alatt egy külön mappába lettek tömörítve, amit a csúszka jobb sarkába száműztek. Helyére pedig a gyors interakciót szolgáló gombok kerültek, mint a lájk, a diszlájk, a videó mentése, a megosztás és a kommentek.

Ez utóbbit érdemes külön is megemlíteni, eddig ugyanis, ha a videó alatti kommentekre voltunk kíváncsiak, azt csak az álló (kisképernyős) módbón lehetett elérni heves lefele görgetések közepette. Mostantól viszont teljes képernyővel is olvashatjuk őket, vagy írhatunk bele, ehhez pedig csak a csúszka alatti komment fülre kell koppintanunk, és a videó mellett, oldalt meg is jelenik a komment mező.

Így néz ki a megújult teljes képernyős mód a mobilos alkalmazásokban:

Japánban már működik a holografikus érintésmentes fizetés

 

https://leet.hu/streamplify

×