Egyelőre megoszlanak a vélemények arról, hogy a Rainbow Six Extraction vajon nehéz játék vagy éppenséggel túl könnyű. Szavazz!

Az igazság az, hogy a Rainbow Six Extraction nagy meglepetés volt, hiszen talán mondhatjuk, hogy nem számítottunk ilyen érdekes és izgalmas játékra. A cím egyelőre sikeresnek mondható, hiszen olyanok figyelmét is felkeltette, akik korábban sosem játszottak a Rainbow Six: Siege-el. A játék mindazonáltal rengeteg izgalmas kihívást tartogat, ám mivel fontos a csapatmunka, nem feltétlenül könnyű.

De hogy mennyire könnyű vagy nehéz, arról megoszlanak a vélemények.

Természetesen az elmúlt időszakban nem csak rengeteg játékos csatlakozott az Extraction közösséghez, de egyre több vélemény is napvilágot látott. Az is jól látszik, hogy a játékosok véleménye nem feltétlenül egyértelmű, hiszen egyesek számára túl könnyű, másoknak túl nehéz. A kérdés az, hogy ki melyik táborhoz tartozik.

Az alábbi képen jól látszik, hogy jelenleg kétféle játékos létezik. Az első vélemény szerint a játék túl nehéz, mások szerint pedig egyszerűen nincs benne kihívás.

Természetesen kíváncsiak vagyunk arra, hogy a magyar közösség hogyan gondol a játékra a nehézséget illetően. Így most létrehoztunk egy szavazást, ami talán segít eldönteni a kérdést, vagy éppen képet kapunk arról, hogy ki hogy vélekedik. A véleményeteket egyébként kommentben is várjuk. Most pedig jöjjön a szavazás!

 

Create an Online Course

 

Ezt láttad már?

Tragikus körülmények között meghalt a The Walking Dead fiatal színésze

 

×