A rendőrség nyomozást indított, de valószínűleg önkezűleg vetett véget az életének a fiatal színész.

Tragikus, de egyelőre tisztázatlan körülmények között elhunyt a The Walking Dead és az Éhezők Vidala fiatal színésze, Moses J. Moseley – tudatta a közönséggel gyászt a TMZ. A 31 éves Moseley-ra egy lőtt sebbel a saját autójában találtak rá a múlt héten, és a rendőrség ugyan nyomoz az ügyben, de feltételezéseik szerint öngyilkos lett.

A TMZ gyászhíre szerint a színész január 23. óta elérhetetlen volt, nem reagált semmire, ezért az aggódó család azonnal bejelentette az eltűnését a rendőrségen. Nem sokkal később sikerült megtalálni az autóját, amiben már csak a halál beálltát tudták megerősíteni.

Moses J. Moseley 2010-ben kezdte a karrierjét, akkor még modellként, majd nem sokkal később egy ügynökségnek köszönhetően bekerült az egyre népszerűbbé váló The Walking Dead sorozatba. A zombis szériában 2012 és 2015 között játszotta Michonne egyik élőholttá vált szerettét, akit leláncolva vitt magával szinte mindenhová. A sorozat mellett a másik nagyobb projektje az Éhezők Viadala: Futótűz volt, de egy epizód erejére feltűnt az HBO Watchmen sorozatában is.

Nyugodjék békében.

×