A Warzone fejlesztői letiltották az új Year of the Tiger Lunar New Year bundle-t, miután az a játékosok egy hatalmas hibáról számoltak be.

A holdújév megünneplésére a Warzone és a Vanguard is új Tracer bundle-t adott ki a játékhoz: a Year of the Tiger csomagot. Ez egy STG-44 blueprintet, egy órát, két fegyvercharmot és két Calling Cardot tartalmaz.

Valószínűleg sokan izgatottan fogadták az ünnepeket, és elővették a piros és arany tracer lövedékeket, viszont a csomag szó szerint egy komoly bugot tartalmaz.

A fejlesztő, Raven Software elárulta, hogy tudomásuk van arról, hogy a Tiger bundle a Warzone összeomlását okozza. Ezért teljesen letiltották, amíg dolgoznak a javításon.

Kifejtették, hogy a csomag mostantól „további értesítésig” le van tiltva a játékban. A Trello fórumukon további részletekből kiderül, hogy a problémát jelenleg is „vizsgálják” minden platformon (PlayStation, Xbox és PC).

Az 1000 CoD-pontot érő Year of the Tiger bundle megszerzése körülbelül 10 dollárba kerül a játékosoknak, csak azért, hogy kifagyjanak használatuk közben.

Mivel a holdújév február 1-jén volt, ez minden bizonnyal nem a legideálisabb időpont a bundle hibásodására. Egyelőre nem tudni, hogy a probléma mikor kerül orvoslásra, de a játékosok remélik, hogy inkább előbb, mint utóbb, hogy stílusosan ünnepelhessék az új évet.

Ha végül kijavítják a hibát, a Raven valószínűleg megoszt egy frissítést.

Láttad már a 200 IQ Trophy trükköt?

Ezt még az ellenfél is elismerte! – Így használd ki a Trophy Systemet a camperek átverésére

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=productforrás: Dexerto

×