A Warzone „új” fegyverei nagyon megosztották a közösséget. Van, aki imádja a világháborús arzenált, van aki egyenesen ki nem állhatja.

Nem is olyan régen írtam nektek egy cikket, hogy mekkora különbség van a Warzone fegyverei és a valódi fegyverek között. Ez magában foglalta a Modern Warfare és a Cold War fegyvereinek néhány darabját. Ha érdekel titeket a téma, akkor elolvashatjátok ITT az imént említett cikket. Most azonban a Vanguard integrációval rengeteg „új” fegyver is érkezett a Warzone-ba.

Ezért arra gondoltam, hogy mi lenne, ha megnéznénk ezeket a fegyvereket, hogy hogyan is működnek a való életben.

Igyekeztem minden kategóriából kiválasztani egy fegyvert, ami sokak kedvence, vagy hatalmas a különbség az IRL és a játékbeli változat között. Persze a Call of Duty szériában sok olyan fegyver van, ami nem úgy működik, mint a való életben, hiszen a CoD egy arcade játék nem egy realisztikus shooter, mint az Escape from Tarkov, vagy esetleg a Squad és társai.

A listában szereplő videókban nem lesznek különféle őrült attachmentek, amitől a fegyvernek 0 recoilja lesz, vagy silencerek, amitől szinte hangtalan lesz a fegyverünk. Talán a Thompson kivételével.

STG-44

 

BAR

Thompson 1928

Sten

Double Barrel

MG-42

Gorenko Anti-Tank Rifle

Machine Pistol

 

Mint azt láthatjátok, ezek a fegyverek nem éppen a pontosságukról híresek, illetve nem olyan könnyű őket megtartani, mint a Warzone-ban, elvégre világháborús fegyverekről van szó.

Neked melyik fegyver tetszett a legjobban a listáról?

Durva különbség – Így lőnek a Warzone fegyverei a való életben

https://leet.hu/samsung/Forrás: GunsOfTheWorld, hickok45, Jarek Cieślik, rsilvers, Kentucky Ballistics
Boritókép: GunsOfTheWorld

×