TrueGameData fejest ugrott a statisztikákba.

A Warzone felhozatala a három Call of Duty játék integrálásával akkorára duzzadt, hogy a játékosok olyan egyszerűnek tűnő kérdésben is nehezen tudnak dönteni, mint például a „tökéletes” távcső kiválasztása. Könnyen lemásolhatják egy-egy strteamer loadoutját, ám könnyen lehet, hogy az eltérő képernyőméret, felbontás vagy épp FOV miatt hamar csalódás lesz a vége.

TrueGameData a fejébe vette, hogy megkeresi a „tökéletes” távcsöveket!

PC játékosoknak

TrueGameData a magas FOV-ot használó számítógépes játékosoknak az SVT-40 PU 3-6x-et ajánlja, ha Vanguard fegyverekről beszélünk. A Modern Warfare éra VLK 3.0x távcsövére hasonlít a legjobban, ám bármikor tekerhetünk a nagyításon, ha kicsit messzebbre is szeretnénk durrogtatni. Jó választás lehet a Night Vision is, ám ezt könnyen kijátszhatják a játékosok a Cold-Blooded perk segítségével.

Xbox, PS4, PS5

A konzolos játékosok keze kissé megvan kötve a fix, 80-as FOV miatt. Számukra a 1.5x nagyításnál magasabbal operáló távcsövek Vanguard fegyvereken durva vizuális visszarúgással járnak, megnehezítve a letartást és fegyverek kezelését, ezt sajnos kénytelen volt figyelembe venni az ítélet során. A G16 2.5x még vállalható döntés, ha elfogadjuk a fenti hátrányokat, ám ha jót akarunk magunknak, akkor valamelyik 1.5x távcsövet érdemes felszerelnünk a fegyverünkre. 

Te melyik távcsövet használod a fegyvereiden?

Víz alól lőtt trickshotot a Call of Duty streamer – Ezt látnod kell!

https://leet.hu/streamplify

×