A CDPR egy teljesen új The Witcher történeten dolgozik, ami elméletileg már idén meg fog jelenni.

A CD Projekt RED elméletileg idén valamikor kezdi meg a The Witcher és a Cyberpunk játékai folytatásainak a fejlesztését, bár tekintve, hogy a Wild Hunt és a CP2077 tavalyra ígért next-gen tuningjai, illetve utóbbi szintén 2021-re tervezett kiegészítői is megcsúsztak, könnyen lehet, hogy elodázódhatnak a nagyobb projektjeik is.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy univerzum-bővítés nélkül maradnánk, legalábbis nagyon úgy tűnik, hogy 2022-ben egy új The Witcher játék jelenik majd meg. A CDPR az amerikai IGN-nek árulta el először, hogy idén egy teljesen új, kifejezetten egyjátékos, a Vaják világában játszódó GWENT kártyajátékot fejlesztenek, ami idén szinte biztosan megjelenik.

A játékot Project Golden Nekker néven a lengyel stúdió csak a Gwenttel foglalatoskodó kisebb csapata készíti, akik azt ígérik, hogy a korábbi The Witcher kártyajátéktól és a The Witcher Talestől is teljesen eltérő élményt fog nyújtani. Mindezen túl sokat még nem árultak el az új Gwentről, néhány koncepciós rajzot és kártyatervet viszont mutattak, melyeket az IGN oldalán lehet megnézni.

A The Witcher 3 fejlesztői bemutatták az új játékukat – Íme a ‘The Invincible’

 

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×