Úgy tűnik, hogy a Battlefield 2042 már egy ajándék lett egy fejhallgató mellett. Közben a Battlefield V pedig szárnyal.

Sajnos még mindig nem értünk el addig, hogy a Battlefield 2042 kapcsán fejlődésről írjunk. A fejlesztők még mindig nem hozzák a rendszeres frissítéseket és javításokat, így a játékosok kezdik unni a problémákat. Erre kiváló bizonyíték az, hogy jelenleg a Steamen a Battlefield V jóval nagyobb népszerűségnek örvend, mint a 2042. A számok nyelvén az úgy néz ki, hogy tegnap:

BFV 19 ezer, BF2042 3 ezer játékos.

BF2042 fejhallgató mellé, ingyen

Ami viszont még a fenti számoknál is érdekesebb, hogy nemrég a Redditen derült ki, hogy egy online shop gyakorlatilag ingyen ad egy fejhallgató mellé egy Battlefield 2042-t, választható platformra. Persze az ajánlat eredetileg úgy szól, hogy a BF2042 mellé jár az Astro A10 Gaming Headset, 98 ausztrál dollárért, a HarveyNorman oldalán a füles a BF nélkül is 98 dollárba kerül.

Ez egyébként nagyjából 21 ezer forintnak felel meg, ennyiért tehát egy teljes árú fejhallgatót és egy ingyenes BF2042-t is kapnak a vásárlók.

Ez azért vicces, mert jelenleg a játékban nincs hangkommunikáció.

Úgy tűnik, hogy ez is sajnos azt bizonyítja, hogy Ausztráliában nem nagyon van értéke a lemezes BF2042-nek. Ezt sajnos az is bizonyítja, hogy jelenleg nagyobb az érdeklődés a BFV iránt.

Egy fejhallgató mellé azonban egyébként teljesen megéri a játék, hiszen talán csak idő kérdése, hogy a játékot kijavítják.

Ezt láttad már?

Elkezdődött a nagyok háborúja – Hatalmas játékstúdiót vásárolt a Sony is

 

https://leet.hu/termek/gretxa-vancer-wireless-gaming-mouse-feher-v-gw-white/

×