Úgy látszik, hogy a TSM lassan tényleg egy teljesen új csapat lesz, ahogy az évek alatt minden OG játékos tovább lép a szervezettől.

A TSM sokoldalú edzője, elemzője és általános igazgatója, Parth Naidu a mai napon bejelentette, hogy hét év után elválnak útjai a szervezettől.

„Abszolút kiváltság volt ennyi tehetséges és keményen dolgozó ember mellett dolgozni, és hozzájárulni a TSM fejlődéséhez az elmúlt hét évben” – mondta Parth. A TSM a távozó Parth-ot pedig „a TSM győzelmi örökségének szerves részének” nevezte.

 

Parth folyamatosan emelkedett a szervezeti hierarchiában, miután 2014 végén elemzőként csatlakozott a TSM-hez. A 2016-os LCS Spring Split után a ligadivízió vezetőedzőjévé léptették elő, ahol három egymást követő LCS Split-bajnokságért volt felelős.

2018 óta Parth visszalépett az edzői feladatoktól a TSM-nél, és a csapat általános igazgatójaként vezetői szerepbe lépett a szervezetben. A pozícióban töltött ideje alatt ő volt a felelős a TSM tehetségfejlesztési kezdeményezéseinek előmozdításáért.

 

Parth csatlakozik a TSM azon hosszú távú tagjainak listájához, akik 2021 végén és 2022 elején távoztak a szervezettől. Ez idő alatt távozott a TSM-től a franchise sarokköve, Bjergsen, a TSM korábbi elnöke, Leena Xu, és a tartalomkészítő Myth. Lehetséges, hogy Parth is azért távozik a csapattól, amiről már korábban írtunk nektek?

A TSM a 2022-es LCS Spring Splitben indul február 5-én, amikor a csapatnak lehetősége lesz kipróbálni az új felállást.

Mit gondoltok, ez nagy veszteség lehet a TSM számára?

A Riot bocsánatot kért! – A közösség mentette meg a művésznő munkáját

https://leet.hu/streamplify

×