Jogos kérdést tett fel egy Reddit felhasználó azzal kapcsolatban, hogy a DICE miért nem kommunikál kellőképpen a játékosokkal.

Az utóbbi időben nem csak egyre több különös dolog történik a Battlefield 2042 körül (például sokan visszakérik a pénzüket, jöhetnek az ingyenes játékmódok, csökken a játékosszám), de a felháborodás is egyre nagyobb azzal kapcsolatban, hogy mi lesz a játék sorsa. Nagyon sokan ugyanis nem csak szeretik a játékot, de szeretnék azt látni, hogy az EA és a DICE megmenti azt. Sokan várják a rendszeres frissítéseket, hibajavításokat, és persze az első évad indulását.

Közben a Redditen egy játékos érdekes kérdést vetett fel, amiben lehet valami.

Miért Tom Henderson a közösségi menedzserünk? DICE, több kommunikációra van szükségünk BÁRMILYEN formában! – kezdte el a vitaindítást BuffaloSpring.

Természetesen semmi nem szól a bennfentes és szivárogtató Tom Henderson ellen, aki az elmúlt években kiváló munkát végzett, és rendszeres szállítja a híreket, szivárgásokat a legnépszerűbb játékokkal kapcsolatban. Való igaz azonban, hogy sok fontos hír inkább tőle érkezik, és nem hivatalos forrásból.

„DICE, ez elfogadhatatlan. El kell mondanotok a terveteket! Maradnak a specialistek? Mikor indul az 1. évad? Javulni fog a játékban a teljesítmény-probléma? Nem érdekel az sem, ha kiborít a válasz, de az tény, hogy nincs válasz” – tette hozzá a felhasználó.

Why is Tom Henderson basically our community manager? DICE, we need more communication in ANY form. from battlefield2042

Bár való igaz, hogy a Battlefield 2042 Twitter oldalán jelennek meg hírek arról, hogy mit is frissítenek a fejlesztők, a nagy kérdések továbbra is megválaszolatlanok. Pedig a probléma nem kicsi, a játékosok pedig egyre inkább fordulnak el a játéktól. Eközben persze valószínűleg az EA is alapos döntést kíván hozni. Csak közben a rajongókat elfelejtik tájékoztatni.

További érdekesség, hogy a fejlesztők korábban „brutálisnak” nevezték a rajongók elvárásait, majd le akarták állítani a Reddit BF topicot, a hangos felháborodott kommentek miatt. A hírek és a frissítések hiányában tehát a rajongók csak a szivárogtatókra számíthatnak.

Szerinted is több kommunikáció lenne elvárható a fejlesztőktől?

Mindeközben készül a Warzone 2.:

Mindenki jól jár majd? – Így zajlik le a Warzone 2-re való átállás

 

 

https://leet.hu/termek/pulsar-pcmk-hotswap-tkl-80-barebone-iso-billentyuzet-feher-pcmk821w/

×