A Battlefield 2042 köztudottan nehéz megjelenésen ment keresztül, sok játékos pedig úgy érzi, már az első hónap után cserbenhagyták őket.

Joggal mondhatjuk, hogy a Battlefield 2042 megjelenése nem ment zökkenőmentesen. Nem csak a játék volt tele hibákkal, de a játékosok csalódottak voltak a tartalom miatt is. Alig pár hónap után, és még az 1. évad kezdete előtt, sok játékos visszatért az előző részhez, a Battlefield V-höz. Ahogy az várható volt, a rajongók nem titkolták, hogy további frissítésekre vágynak, hogy a Battlefield 2042 olyan játék legyen, mint amire vágytak.

Az ünnepi időszak szünete után az EA egyik alkalmazottja reagált a rajongók elvárásaira.

Miközben az EA és a DICE alkalmazottai szabadságot vettek ki az ünnepi időszakban, a rajongók sorra bombázták őket a frissítésekkel és kérésekkel. Andy McNamara, kommunikációért felelős igazgató a csapat első munkanapjáról beszélt az ünnepi szünet után, jelezve, hogy a a rajongók „meghülyültek” a javítások hiányától. Az azóta törölt Twitter bejegyzésekben türelmet kértek a rajongóktól.

„Srácok, az embereknek pihenniük kell. Minden mozgásban van, de ki kell találnunk, mi az ami megoldható. Szeretlek titeket, de ezek az elvárások brutálisak. Amiket kértek, azok kidolgozása, megtervezése és kivitelezése időbe telik.”

Nem sokkal később az összes bejegyzést törölték. Sokan persze megértették, hogy a fejlesztőknek is kell a szünet, és a feltöltődés, legalább karácsonykor, mások nem értettek ezzel egyet.

„Szóval olyan funkciók, amelyek korábban szinte minden Battlefieldben benne voltak, brutális elvárásnak tekinthetők?” – válaszolta az egyik játékos. „Alapvető funkciók, mint például az scoreboard, vagy akár a játékon belüli hang-chat lehetősége.”

A tweetek törlése után McNamara bocsánatot kért, és azt mondta, hogy üzenete „nem volt egyértelmű”.

Nemrég a Redditen is igencsak elszabadultak az indulatok. Még az is lehet, hogy ha a rajongók nem állnak le a „felháborító” kommenteléssel, az egész BF2042 Reddit oldalt letilthatják.

A Message From The Mod Team from battlefield2042

 

Remélhetőleg most, hogy a fejlesztőcsapat „visszatért dolgozni”, a sok új tartalom és a javítások gyorsan megjelennek.

Ezt láttad már?

Van kiút a gödörből? – Ennyien játszanak 2022-ben a Battlefield 2042-vel

 

https://leet.hu/akcioeso/

×