Úgy látszik, hogy az Activision valóban egy kész terméket szeretne szállítani nekünk, mivel majdnem az összes stúdiót beveti.

Nem újdonság, hogy a Warzone közel 2 hónapja szinte játszhatatlan állapotban van. A bugok és crashek inkább a konzolos játékosokat érintik, de sajnos minden platformon előfordulnak hibák. Ha azon szerencsés játékosok közé tartozol, akik nem tapasztaltak semmiféle hibát a játékkal, akkor érezd magad nagyon kivételesnek.

Viszont térjünk vissza az új Call of Duty játékhoz, ami szivárgások szerint a Modern Warfare II lesz. Már több cikkünkben is beszámoltunk nektek a játékról. Ám most egy komolyabb szivárgás látott napvilágot, ami befolyásolhatja a játék egészét.

Az új szivárgás szerint 11* stúdió dolgozik az új Call of Duty játékon.

A szivárgás Ralph-tól érkezett, aki korábban már több játék kapcsán is pontos szivárgásokkal látta el az internetet, szóval az ő információi nagymértékben pontosak.

*Először 10 stúdióról szólt a szivárgása, majd később hozzátette, hogy a Treyarch is beszállt a fejlesztésbe. Szóval az összes fejlesztő segít a játék elkészítésében.

Ám a jó híreknek még nincs vége!

Tom Henderson szerint a játék már Alpha állapotban van. Sőt, egy másik szivárogtató szerint körülbelül 2 hónap múlva már kaphatunk egy kis teasert/revealt, ami valóban jó hír.

Remélhetőleg a stúdiók együtt dolgoznak, és nem egymást fogják hátráltatni, mivel ez egy hatalmas játék lehet, ami összeköti a Warzone mostani szálát a Warzone 2-vel.

Mit gondoltok, jó dolog, hogy ennyien dolgoznak a játékon?

Tényleg titkos buffot kapott a Kilo 141 az elmúlt hetekben?

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×