Egyre felkapottabb lett az utóbbi hetekben.

Az elmúlt időszakban egyre több Warzone játékos vette újra kezébe a Kilo 141 fegyvert, mert elkezdett a közösségen belül terjedni az a pletyka, hogy a fejlesztők „titkos” (patchnotes-ban nem említett) buffal látták el a még Modern Warfare időszakban debütált AR fegyvert. A WZRanked statisztikáiban is tökéletesen leolvasható, hogy tényleg nagyot ugrott a fegyver népszerűsége az utóbbi időben.

A statisztika nem hazudik

Lehet, hogy hibás döntés volt?

 

JGOD, TrueGameData mellett az egyik legalaposabb Call of Duty tartalomgyártó, így biztosak lehetünk, hogy a videóiban elhangzott állításokat alá is támasztja. Őt is megtalálták rengetegen Twitteren és YouTube-on, hogy valóban kapott-e rejtett buffot a Kilo 141, így nem mehetett el szó nélkül a téma mellett.

Egyből be is ugrott pár meccsre, hogy tesztelje az állításokat. Nos, nincs jó hírünk. A mérései alapján sajnos nem igazán változott a fegyver, továbbra is komoly sebzéscsökkenenésre kell számítanunk 85 méter után és a TTK sem lett jobb. Természetesen ha neked ez a fegyver fekszik a legjobban, akkor nyugodtan használd tovább, de általánosságban Caldera nyílt területein nem túl acélos választás.

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×