Úgy tűnik, igazak voltak a pletykák, a Call of Duty Modern Warfare II lesz az Activision 2022-es címe, és ezt egy kép is bizonyítja.

A Call of Duty: Vanguard már megjelent, ami csak egy dolgot jelenthet. Itt az ideje, hogy beszéljünk a következő Call of Duty címről. Ami a Modern Warfare 2-t illeti, a rajongók már hónapok óta beszélnek a lehetőségekről.

Nemrég egy kulcsfontosságú szivárgást kaptunk, amelyből kiderült a Modern Warfare 2 kampánya és a történet részletei, és ez még nem minden.

Most egy teljes borítóképet is lelepleztek a Modern Warfare 2-ről.

És bár az Activision mindent megtesz, hogy eltüntesse, sosem lehet valamit teljesen kitörölni az internetről. Az első Modern Warfare 2 kép szivárgott ki a netre, – legalábbis a szivárogtatók ezt akarják elhitetni velünk.

A képen, amely a jelek szerint az Infinity Ward Modern Warfare 2 hivatalos címadó képét mutatja, egy csapat katona áll egy sötét erdőben, bokáig érő vízben. A képet felvilágosítva úgy tűnik, mintha Price kapitány ismét a Task Force 141-et vezetné az ikonikus Modern Warfare 2 rebootjában. Mögötte egy felfújható csónak úszik a vízen, mintha a csapat most érkezett volna a helyszínre.

Task Force 141

A játék a 2019-es Modern Warfare közvetlen folytatása lesz, és a logó is nagyon hasonlóan néz ki. Úgy tűnik azonban, hogy a játék hivatalos logójában a „Modern Warfare II” felirat szerepel majd.

Bár a kiszivárgott kép egyelőre szemcsés és gyenge minőségű, várhatóan 2022 közepe táján közelebbről is megismerhetjük a csapatot. Mivel az Activision már DMCA-t küldött a kiszivárogtató Tom Henderson után, ez elég jó megerősítés arra, hogy a kép valódi.

Bár az eredeti képet a DMCA veszélye miatt nem lehet megosztani, a digitális művész, ’emadalden’ készített egy nagyon hasonló posztert a Modern Warfare 2-höz, ami már most hihetetlenül jól néz ki.

A Tweetre kattintva megtekintheted a képet nagyobb méretben is.

 

Természetesen erre a fan képre is kapta a DMCA-t ’emadalden’

 

Úgy látszik, hogy az Activision mindent megtesz, hogy titokban tartsa a Modern Warfare II-vel kapcsolatos információkat.

Mit jelent ez a Warzone számára?

Ha esetleg 2022 végére megjelenik a Modern Warfare II akkor az a Warzone-t ugyanúgy megváltoztathatja, mint anno a Cold War és most a Vanguard. Lehetséges, hogy visszatér Verdansk, vagy akár újra egy teljesen új mapot kaphatunk.

Az is lehetséges, hogy az egész Warzone egy rebootot kap, mivel ez lenne a negyedik játék, ami a Warzone-ban keveredik. Kíváncsi vagyok ti, mire számítotok a Modern Warfare II megjelenésével. A kommentekben fejtsétek ki a véleményeteket.

Bár lehet előbb az audió problémákkal kellene foglalkozni…

“Lóf*szt sem hallok” – Komoly problémák a Warzone audiójával

https://leet.hu/samsung/

×