A Tom Clancy’s Ghost Recon: Frontline bétája január 30-ig tart, egy iparági bennfentes szerint pedig a játék a Warzone egyértelmű másolata.

A Tom Clancy’s Ghost Recon: Frontline egy régóta bejelentett ingyenesen játszható battle royale játék lesz, melyet a Ubisoft fejleszt. Miután hamarosan lelövik a Hyper Scape szervereit, a Ubisoft reméli, hogy ezzel nagyobb sikereket érnek el. Bár jelenleg most zajlik a zárt béta, nem úgy tűnik, hogy sokan odalennének a játék miatt. A bejelentő videó ugyanis rengeteg negatív kommentet gyűjtött.

A játék azonban a kipróbálok szerint a Warzone koppintása.

 

„Az eddigi visszajelzések alapján a Ghost Recon: Frontline zárt béta a Warzone másolata sok szempontból” – mondta Tom Henderson, bennfentes.

 

Egy másik tesztelő a Redditen osztotta meg tapasztalatait, és videókat is mellékelt.

Ghost Recon Frontline – Gameplay and Menu [PC] from GamingLeaksAndRumours

 

Itt jól látható, hogy a Frontline stílusában, hangokban, grafikában, környezeti elemekben, sőt még a bemondott szövegekben is olyan, mint egy Warzone másolat.

https://www.youtube.com/watch?v=BMWBHJjrv_g&ab_channel=Kneecha

 

Persze végleges formájáig még sokat változhat a játék, ám eddig úgy tűnik, hogy az inspirációt egyértelműen a Warzone adta. Sokan nem is a Warzone-hoz, hanem inkább a CS:GO-hoz, vagy Battlefieldhez hasonlítják. Olyan, mintha sok népszerű VR játék egyfajta hibridje lenne.

A másolás persze nem feltétlenül baj, sőt lehet, hogy pont a legjobb funkciókat és elemeket sűrítik egyetlen játékba. Ha a Ubisoft jobban kezeli a csalókat majd, mint az Activision, akkor tulajdonképpen még jól is elsülhet a dolog.

Ezt láttad már?

Marihuánaültetvényt kerestek, kriptofarmot találtak – Videó a razziáról

 

https://leet.hu/streamplify

×