A Ubisoft bejelentette, hogy leállítja az ingyenesen játszható battle royale játék, a Hyper Scape fejlesztését és szervereit.

Nem akarok olyan ember lenni, aki azt mondogatja, hogy „én megmondtam”, de tulajdonképpen megmondtam. Amikor a Hyper Scape 2020-ban megjelent, mindenki megvolt őrülve, hogy „úristen, a Ubisoft bejelentett egy battle royale-t. Elindult a hype, létrejöttek a Facebook csoportok, és mindenki várta a címet. Én pedig már az előzetes után azt mondtam itt a szerkesztőségben a kollégáknak, hogy ez nem fog működni. Lám, igazam lett.

A Ubisoft április 28-án leállítja a Hyper Scape szervereit.

„Meghoztuk azt a nehéz döntést, hogy leállítjuk a Hyper Scape fejlesztését, és április 28-án leállítjuk a szervereket is” – áll a Ubisoft honlapján ma közzétett rövid közleményében.

A Ubisoft hozzáteszi, hogy a Hyper Scape fejlesztéséből és időszakából levont tanulságokat felhasználják a jövőbeli projektek során. Persze megköszönik a játékosoknak a figyelmet, de tulajdonképpen nem közölték a leállás pontos okait. Ezt azonban nem nehéz kitalálni.

A Hyper Scape két évvel ezelőtt a nyílt béta első óráiban több mint 450 000 nézőt ért el. A kezdeti érdeklődés alábbhagyott, és úgy tűnik, a játékosok vagy leléptek, vagy visszatértek más Battle Royale játékokhoz. A játékot olyan kevesen vették elő, hogy 2 év után már nincs értelme folytatni.

Ezt láttad már?

Akciófigyelő: Tölthető ingyen a mechákkal harcolós, poszt-apokaliptikus csoda

 

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×