A Rainbow Six: Siege-ben egyre több játékosnál látom a shaiiko peak taktikát, miközben számtalan játékost bosszant a jelenség.

Bizonyára minden Rainbow Six: Siege játékos találkozott már azzal a jelenséggel, mikor váratlanul úgy hal meg, hogy nem is igazán látta az ellenfelet. Ilyenkor persze haragszunk a játékra, hogy milyen szar, pedig sok esetben csak egy jelenségről, egy játékosok által preferált módszerről van szó. Sajnos ez ellen nem sok mindent lehet tenni, pedig rendkívül bosszantó a használata, ha te jársz pórul miatta.

Nem lehet leállni a gyűlöletes Shaiiko peakkel?

 

Mi az a Shaiiko peak?

A Shaiiko peak, vagy más néven quick peak lényege, hogy nagyon gyorsan leanelsz be egy-egy pontra a Siege-ben. Olyan gyorsan nézel ki majd be, ismételgetve, hogy az ellenfélnek esélye sincs reagálni arra, ami történik, és már halt is. Persze a Shaiiko peak nem könnyű művelet, de a neten számtalan tutorialt találni rá. A Shaiiko peak Shaiiko streamer nevéhez fűződik, hiszen az ő gameplay videói után terjedt el a módszer.

Been working on Shaiiko peaks. Finally got the hang of it. from Rainbow6

Egyre többen csinálják

Bár a módszer régóta jelen van a Rainbow Six: Siege világában, az a tapasztalatom, hogy mostanában egyre többen csinálják. Ez a peak azonban talán egy olyan módszer, melyet leginkább a profik tudnak jól alkalmazni. Ezért is meglepő alacsony szinten tökéletes Shaiiko peaket látni. Ha egy profi smurf fiókkal gyaláz le téged alacsony ranked szinten, a profi Shaiiko peak bizony bizonyíték lehet arra, hogy valójában profival volt dolgod.

A Shaiiko peak azért is bosszantó, mert esélyed sincs reagálni rá, ha jól csinálják. A kérdésem: le tudnak ezzel állni a játékosok valaha? Én tisztességesebbnek tartom, ha valaki oda áll és párbajozunk, mint ilyen bújkálós módszert választani.

Borítókép: Zukas

Ezt láttad már?

Máris hírt kaptunk egy lehetséges új Rainbow Six Extracion pályáról

 

https://leet.hu/streamplify

×