A Ubisoft Rainbow Six Extraction körülbelül egy hete jelent meg, és úgy tűnik, hogy máris érkeznek a hírek a további tartalmakról.

Körülbelül egy hete jelent meg a Ubisoft Rainbow Six Extraction, és úgy tűnik, már kapunk némi kedvcsinálót a megjelenés utáni tartalmakhoz. Nemrég egy Twitter bejegyzés az angliai wiltshire-i Tidworth faluról árulkodik, amiről sokan azt feltételezik, hogy ez lehet a Rainbow Six Extractions első megjelenés utáni új pályája.

Első pillantásra furcsa lehet, hogy a Ubisoft a Tidworthről mesél egy Codex-bejegyzésben, azonban nem ez az első alkalom, hogy a helyszín megjelenik az Extraction történetében.

Az Extraction játékon belüli Codex menüjét átnézve – ahol több információt is találhatunk az Extraction történetéről – Tidworth „párhuzamos projektként” szerepel. A Codex „REACT Projects” lapján a falu a dél-afrikai Ekangala és a haiti Abricots mellett olyan helyszínként szerepel, ahol alacsonyabb prioritású eseményeket rögzítettek. Később akár mindhárom hely bekerülhet az Extractionbe pályaként.

Ez a tweet egyébként megerősíti, hogy a Chimera-járvány legyőzése (amiért a játékban harcolunk) nem jelenti a végét az Archaean fenyegetésnek. Mira aktívan keres más vírustörzseket, és egy „mutált tehén Tidworthben” lehet a következő járvány forrása. Tidworth biztonságos helynek tűnhet, de földrajzilag közel van Porton Downhoz, ami a Ministry of Defence’s Defence Science and Technology Laboratory otthona.

Anglia egyik legtitkosabb katonai létesítményeként, ahol a pletykák szerint számos veszélyes betegség és vírus van jelen, tökéletes hely lehet a második járvány kirobbanásához. És persze ahhoz, hogy ezzel új helyszíneket kapjunk a játékba.

 

Jelenleg kevés információ áll rendelkezésre a Rainbow Six Extraction jövőbeli frissítéseiről és tartalmairól, azonban Tidworth úgy tűnik, hogy fontos helyszín lehet ebben.

Ezt láttad már?

Így kerülik ki a Rainbow Six Siege telefonos azonosítását az elégedetlen játékosok

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×