Pár óra alatt sikerült kerülőutat találni.

A napokban érkezett meg a Rainbow Six Siege Y6S4.2-es frissítése. A korábban már felvázolt változások mellett egy új védelmi vonalat is beépített a Ubisoft gárdája a cheaterek ellen. Ez pedig nem más, mint a Ranked módhoz elengedhetetlen mobilos azonosítás. A következő szezontól kezdődően, minden játékosnak kötelező lesz a mobilszámát hozzárendelni a játékhoz, hogy a Ubisoft hatékonyabban szűrhesse a csaló és smurf fiókokat.

A közösség nem túl elégedett, máris kerülőutakat találtak ki!

Működésben a Discord bot – Az érzékeny adatokat kitakartuk

Bár korábban már más játékokban is meglépték ezt a fejlesztők (-CS:GO Prime például-), a Rainbow Six Siege bázisa meglehetősen kritikusan fogadta ezt a lépést. Olyannyira, hogy néhány lelkes játékos már leprogramozott egy Discord szervert, melynek hála nem kell a valós telefonszámunkat a Ubisoft szervereire bízni.

Meglehetősen egyszerű elven működik a metódus. A játékos pár centért vásárol egy ideiglenes mobilszámot, a Discordon beprogramozott bot pedig ez alapján aktiválja a Ranked hozzáférést. Így sem a cheatereket, sem a smurf fiókokat nem fogja megállítani ez a lépés, hiszen pár kattintással kijátszható. Természetesen a fenti módszer kerülendő, a Ubisoft biztosan nem nézi majd jó szemmel. Reméljük a fejlesztői gárda az elkövetkezendő napokban reagál a nem túl pozitív visszajelzésekre és sikerül közös nevezőre jutniuk a felhasználókkal.

https://leet.hu/streamplify

×