Az embargó még nem járt le.

Úgy tűnik a keddi nap az RTX 3050 szivárgások napja volt, hiszen a nap első felében az újonc bányászási képességeire derült fény, estére pedig egy komplett teszt került ki a világhálóra. Az embargó várhatóan csak szerda este jár le, így különösen fájó lehet a teszt írójának, nem fogja díjazni az Nvidia.

Nézzük is, hogy mire képes az Nvidia legújabb videókártyája!

Az MMORPG weboldal három benchmarkot használt az RTX 3050 megmérettetésére. Az első a 3DMark Fire Strike névre hallgató szintetikus benchmark, míg a másik kettő egy-egy játék a Control és Watch Dogs Legion személyében. A belépű szintű Amprere kártya egy-egy RX 6600 XT, RX 6600, RX 5700XT és GeForce RTX 3060 Ti társaságában lett megizzasztva, a pontos eredményeket a fenti grafikonokról olvashatjátok le.

Érdekes, hogy a GTX 1660 Ti nem szerepelt a felhozatalban, hiszen ennek nyers erejével bír az RTX 3050 is. A ray tracing egyértelműen felejtős a kártyával, ám nem jelenti azt, hogy az RT magoknak ne vehetnénk így hasznát. Az Nvidia DLSS technológiája is ezeket a magokat használja, mely rettentően jól tud jönni, ahol a 3050 nyers ereje elfogyna. A részletesebb tesztekre szerda estig, csütörtök délelőttig kell várnunk, de a fenti eredmények kiváló kiinduló alapok lehetnek. A legfontosabb kérdés azonban még mindig a nemzetközi és hazai ár lesz majd.

Forrás: videocardz

Jól járnak a bányászok az RTX 3050-nel? – Kiszivárgott a pontos Hash Rate

https://leet.hu/streamplify

×