Pengu Rainbow Six: Siege ranked rendszerében nem éppen olyan nevet kaptak a szintek, mint ahogy azt elképzeljük….

Bizony a Rainbow Six: Siege teljesen más játék lesz, amikor rankeden vagy unrankeden játszunk. A casual, avagy quick játékmód és a ranked nem csak abban más, hogy más a tét, de a játékosok és a viselkedésük is merőben eltérő. Sajnos sokan úgy vélik, hogy a rank, illetve annak szintje meghatározza, hogy ki milyen szintű játékos. Én személy szerint egyébként úgy gondolom: ez a legnagyobb hazugság a Siege közösségben. A ranked világát ugyanis sajnos nem csak a teljesítmény határozza meg. Nem éppen tükrözi a te képességeidet, ha folyton vesztettél a kilépő csapattársak miatt.

Ettől függetlenül a profi esportoló és tartalomgyártó Pengu, most nagyjából tisztázta, mit is jelent az ő számára egy-egy ranked szint.

Pengu nemrég egy nagyon egyszerű rajzon mutatta be, hogy hogyan is képzeli el a 2021/2022-es ranked szintrendszert a Rainbow Six: Siege-ben. Ez persze nem csak egyfajta poén, hanem inkább szarkazmus, ami azt mutatja, hogy a közösség számára mit jelent egy-egy szint. Pedig sajnos néha nem ez a valóság.

Pengu elképzelésében tehát így néznek ki a rankszintek lentről felfelé:

  • Copper – Hiányzik egy karja/Soha nem játszott a játékkal
  • Bronze – Elveszett – új a játékokhoz
  • Silver – Elkezdesz hinni
  • Gold – Megtalálod a utad
  • Platinum – Félig tisztességes játékosok
  • Diamond – Csalók/Tisztességes játékosok
  • Champion – Csalók

Nos, így néz ki tehát Pengu szerint a Siege közösség a ranked különböző szintjein. Persze mind tudjuk, hogy ez nem feltétlenül van így, hiszen a ranked szint alakulását számos külső tényező befolyásolja. Így aztán a Siege ranked szerintem jelen állapotában nagyon ritkán tükrözi a valós tudásunkat és szintünket.

Lehet, hogy tényleg lenne értelme így nevezni a szinteket 2022-ben?

Ezt láttad már?

Alakul a trend? – Már 9 évesen megy a sulik elleni DDoS támadás

 

https://leet.hu/streamplify

×