A Warzone játékosok folyamatosan keresik a különböző meta-fegyvereket, és az adatok most azt bizonyítják, hogy egy klasszikus Modern Warfare fegyver gyorsabb TTK-val rendelkezik, mint a népszerű Bren.

A Vanguard integrálása óta a Call of Duty legújabb részének fegyverei uralják a battle royale-t. Pontosabban a Vanguard Bren LMG-je volt a legjobb választás, ha távolsági fegyver hiányában voltál. Annak ellenére, hogy kapott néhány nerfet, a játékosok a mai napig a legjobb választásnak tartják.

Azonban új adatok bizonyítják, hogy a Warzone egyik legrégebbi meta-fegyvere, a Kilo 141 az egyik leggyorsabb TTK-val rendelkezik a játékban.

Míg a Bren volt a long range királya, ez megváltozhat az új információknak köszönhetően. Isaac visszament a Modern Warfare napokba, és újra felfedezte, hogy a Kilo 141 még mindig egy no recoilos vadállat.

Gondolom, már ezerszer láttatok Kilo loadoutot, így nem lesz meglepetés:

  • Muzzle: Monolithic Suppressor
  • Barrel: Singuard Arms 19.8” Prowler
  • Laser: Tac Laser
  • Optic: VLK 3.0X Optic
  • Ammunition: 60 Round Mags

Ha nem olyan fontos a számodra a Tac Laser lecserélheted egy Underbarrel kiegészítőre.

A YouTube-videóban a TrueGameData adatai alapján, ha a TTK táblázatot nézzük, a Kilo gyorsabb, mint az összes metafegyver 50 méter alatt.

 

IceManIsaac szerint nem túl gyakori, hogy ilyen nagy távolságból harcokba keveredjünk, ezért erősen ajánlja a használatát, mivel szó szerint „pusztítani fog”.

Ez egy nagyszerű alternatíva lehet azoknak játékosoknak, akik nem szeretik a Vanguard fegyvereket, vagy esetleg nincs kiszintezve nekik a Bren. Mivel a Kilo a Modern Warfare-rel együtt jelent meg, a legtöbb játékosnak már maximálisan ki lesz töltve a tartozékokkal.

Nézzük, mit hozhat a Vanguard Season 2.

Két Operator és 4 új fegyver? – Több kép is kiszivárgott a Warzone és Vanguard Season 2-ről

 

https://leet.hu/streamplifyborítókép: Prology

×