Nem meglepő, hiszen már régóta kész lehetnek a fejlesztők az újdonságokkal.

Múlt héten robbant a hír, hogy a Call of Duty fejlesztői eltolták a Warzone x Vanguard második szezonjának megjelenését, hogy a december óta felmerült hibajelenségeket kigyomlálhassák a játékból. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a háttérben leállna az újdonságok fejlesztése, valószínűleg nagy részük már régóta kész állapotban figyel a Raven és Sledgehammer dolgozók gépein.

Úgy tűnik kiszivároghatott a Season 2 borítója és ezzel együtt pár fontosabb információ!

Season 2 Stuff

Hétvégén bukkant fel egy elég sokatmondó album az imgur weboldalának felületén. Ebben fellelhetjük a Season 2 borítóképét, illetve pár újdonságot kiragadva, mint például az Anna és Gustavo névre hallgató új Operatorokat. A rajongók egyből rávetették magukat a képek elemzésére, így hamar kiderült, hogy mely fegyverekkel bővülhet a Call of Duty amúgy sem szerény repertoárja:

  • Chauchat nevet viselő golyószóró
  • Kg m/40 svéd gyártmányú LMG
  • Az olasz tervezésű Armaguerra OG-43
  • Egy ismeretlen shotgun

Természetes a Season 2 február 14-én esedékes érkezéséig érdemes megfelelő körültekintéssel kezelni a fenti szivárgást, de az elmúlt leakek is rendre igaznak bizonyultak a korábbi szezonokkal kapcsolatban. Reméljük addigra a fejlesztők is teljesítik ígéretüket és kigyomlálják a játék legidegesítőbb hibáit.

https://leet.hu/samsung/

×