Meddig húzzák még a játékosok agyát?

Az elmúlt időszakban ismét felpörgött a GTA következő részével kapcsolatos hírek mennyisége, talán nem is véletlenül. Míg pár hónapja sokan 2024-es dátummal is kalkuláltak, addig az elmúlt héten egyre több belsős kontaktokkal rendelkező leaker állította azt, hogy hamarabb érkezhet az új játék, mint gondolnánk. Ráadásul a szokásos pár szavas posztok mellett a hétvégén sokatmondó bizonyítékokat is villantottak.

Tez2, a korábban már többször bizonyított Rockstar fórumos felhasználó pénteken írta be ismét a játék topikjába, hogy már alig várja az idei bejelentést. Január elején is hozzászólt a témához, akkor is 2022-es bejelentési dátumra utalgatott, de természetesen további bizonyítékok nélkül. Úgy tűnik tényleg készülhet valamire a Rockstar, hiszen rengeteg új állást hirdettek meg az utóbbi napokban.

 

Ezekben olyan webfejlesztéssel és marketinggel foglalkozó munkatársakat keresnek, akik egy új Rockstar termék weboldalát készíthetik el. Ráadásul mindezt bőséges reklámhadjárattal meghintve. Egyrészt a GTA VI-nak is szüksége lesz majd egy modern, interaktív weboldalra, másrészt pedig nem feledkezhetünk meg az in-game weboldalakról sem, azokat is meg kell terveznie a fejlesztőknek. Pénteken azt is elhintették, hogy animátorokat is keresnek, úgy tűnik hatalmas mozgolódás zajlik jelenleg is a Rockstar műhelyében.

A fenti információkat a hivatalos bejelentésig érdemes pletykaszinten kezelni, ám bizakodásra adhat okot, hogy Tez2 már a múltban is pontosan „megjósolt” több dolgot is a Rockstar bejelentéseivel, újdonságaival kapcsolatban.

Gazdasági csőd szélére került az ország, ahol bevezették a Bitcoint – állítják a szakértők

https://leet.hu/samsung/

×