Vannak játékosok, akik úgy gondolják, a meccs eredménye igazságtalan volt, így itt az ideje 1v1-ben megmutatni az igazi tudást.

Bár még nem volt részem benne, de egyre többet hallom a közösségben azt, hogy a játékosok 1v1 meccsekre hívják ki egymást. Ez legtöbbször akkor fordul elő, amikor valaki úgy érzi, hogy egy meccsen történt esemény igazságtalan volt, és valójában a játékos sokkal jobban teljesítene, ha csak szemtől szembe kéne harcolni, a többi zavaró tényező nélkül. Az 1v1 csaták az utóbbi időben egyre inkább elszaporodtak, egy klip pedig igen népszerű lett.

Egy srác 1v1-ezni szeretett volna, hogy megmutassa, mennyire jó játékos.

Történt ugyanis, hogy egy meccset követő sérelem után valaki 1v1-et követelt a Reddit egy felhasználójától. A kihívó fél szerette volna bebizonyítani, hogy így képes győzni. A történet azonban „nem várt fordulatot” vett, amikor a játékos számára olyan eredménnyel zárult a párbaj, amit csak remélni tudott.

This cas sweat wanted to 1V1, couldnt have asked for a better result from Rainbow6

Miért érdekes?

A klip önmagában talán nem annyire érdekes, de ahogy az a több mint 100 kommentből is világossá vált, az 1v1 kihívás, mint jelenség, egyre inkább erősödik. Több játékos leírta ugyanis történetét, amikor a toxikus játékosok 1v1-re hívják ki a playereket. Valószínűleg ezzel is csak az a fajta megalázás a cél, mint amiről egy nemrégiben írt cikkemben beszámoltam.

A rengeteg profi játékos, a sok smurf account talán már unja a sima játékmenetet, és 1v1-ben próbálnak még nagyobbat rúgni a másikba. Ahogy a fenti videóból is kiderül: ez nem mindig jön össze.

Téged is hívtak már ki 1v1-re?

Ezt láttad már?

Miért kell a Siege-nek a megalázásról és toxic viselkedésről szólnia?

 

https://leet.hu/akcioeso/

×