Korábban számos cikkünkben foglalkoztunk bog-okkal, vagy glitch-ekkel, amik sokszor okoznak olyan váratlan meglepetést a játékban, amiknek nem feltétlenül lehet örülni.

Korábbi cikkeinkben többször foglalkoztunk olyan szituációkkal, amikor is nem éppen úgy történik minden, mint ahogy azt egy normálisan lejátszott meccsen elképzelnénk. Sokszor a fizika törvényei sem jelentenek semmit az idei FIFA-ban, ilyenkor természetesen mindenki meg szeretné örökíteni az olykor már-már paranormálisnak tűnő bug-ot.

Forrás: www.youtube.com

Hogyha ezt egy összeállításban nézzük meg Youtube-on, vagy ilyesmi, azzal alapvetően nem is lenne gond. Viszont, amikor már a szemünk előtt történik meg játék közben, akkor azért pislogunk nagyokat. Mi ebből hoztunk most el nektek ismét 5 ilyen szituációt. Lássuk, mivel is állunk szemben?

Végül is, onnan tényleg jobban látni mindent…

Guess these guys wanted a better view from FIFA

Ilyen ez az Icon Swaps Squad Battle, csak esünk-kelünk…

Icon swaps squad battles is a grind… from FIFA

Minden idők legnehezebb mérkőzése…

Hardest game I’ve played from FIFA

Ennyire ki lenne taposva az a cipő???

My player did a little dance from FIFA

„Nyitottam egy Prime Carlos Alberto-t, amit eladtam, hogy meg tudjam csinálni a Torres SBC-t.” Az első gólt Torres szerezte…vagy mégsem?

Packed prime Carlos Alberto and sold him to complete the Torres SBC. First goal, I notice this on Torres’ kit. Haunting. from FIFA

 

Nektek melyik volt a kedvenc jelenetetek?

 

Kiemelt kép: www.youtube.com

 

Ezt olvastad már?

A Sors akarta így? – Új Flashback SBC érkezik!!!

×