Nem semmi, amit összehoznak a FUT-Leaker felhasználók, rendre érkeznek a pletykák, a kiszivárogtatások, utóbbival kapcsolatban pedig remek hírünk van!

A FUT-Akták rovatunk 2 cikkében is foglalkoztunk csodagyerekekkel, akiknek nem úgy alakult a karrierjük, ahogy azt elképzeltük volna. Az egyik ilyen srác volt Alexandre Pato is (ide kattintva érhető el). A Milan hajdani ifjú titánja már nem része a topligás szupersztároknak, viszont úgy látszik, az EA nem hagyja őt parlagon, a FIFA 22-ben sem.

Forrás: www.goal.com

Az elképesztő munkát végző FUT-Leaker-ek ismét nem hagyják üresjáratban pörögni az idegrendszerünket, ugyanis -kiszivárgott információk alapján-

napokon belül érkezik egy Pato Flashback SBC!

Olyan ez, mintha a Sors akarta volna, hogy készüljön egy cikk a brazil fenegyerekről, éppen december 31-én, majd az Újévben pedig kapjon egy speciális lapot, csapatépítő küldetéssel megszerezhető formában. A kiszivárgott adatok, értékek alapján érkezhet egy olyan kártya, amit -ha preferáljátok a brazil játékosokat- határozottan be lehet építeni, ha ütőképes csapatot szeretnétek. Magas Pace, Shooting és Dribbling értékkel, és a remek passzolással abszolút egy olyan lapról van szó, amit -ha éppen leledzik a tarsolyban egy Vinícius Jr.- ki KELL szedni. Amennyiben minimum 4* lesz a Skill Moves és a Weak Foot is, akkor pedig arra számíthatunk, hogy szükség lesz Fodder-re bőven. Talán a liga miatt lehet szerencsénk és nem lesz az egekben az összeállítási költség.

Ti várjátok már?

 

Kiemelt kép: www.orlandosentinel.com

 

Ezt olvastad már?

Érkezik a Team of the Week 17 – Lássuk az előrejelzéseket!

 

 

×