Érdekes módját választja a Raven a TTK növelésére.

A Raven múlt héten visszatért a megérdemelt ünnepi szabadságáról és két kisebb frissítést ki is adott a Warzone-hoz. Leginkább bugfixeket tartalmaztak ezek, illetve amit még talán ki lehetne emelni az a Double Barrel nerfelése volt, de túl nagy változásokat nem hoztak el ezek a csomagok. Nem szabad elmennünk szó nélkül a fejlesztők egyik hétvégi Twitter üzenet mellett, mely szinte az összes Warzone fegyverre hatással lesz majd a közeljövőben.

Komoly TTK változásokat lengetett be a Raven Software!

 

Hétvégi bejegyzésükben megemlítettek több fontos dolgot is. Az egyik, hogy szerintük az MW és BOCW fegyverek jelenleg viszonylag kellemes balanszban vannak, így hatalmas nerfekre és buffokra már nem kell számítanunk. A Vanguard fegyverek helyzete nem ennyire egyszerű, itt még előfordulhatnak nagyobb változások is, hogy megfelelő helyüket foglalják el a felhozatalban.

Lesz egy változás, amely minden fegyvert érinthet majd, MW-tól Vanguardig. A fejlesztők növelni akarják a TTK értéket (Time-To-Kill, öléshez szükséges idő), ezt azonban nem a fegyverek sebzésének állításával, hanem az ADS sebesség csökkentésével (azaz, lassabb lesz az ADS) szeretnék elérni. Rengeteg profi játékos egyetértene a TTK növelésével, de nem ezzel a módszerrel, hiszen a fejlesztők így csak a kempelést és pre-aim-et/előre célzást erősítik. 

Jó úton jár a Raven?

Miért érdemes és miért nem érdemes játszani Warzone-t 2022-ben?

https://leet.hu/akcioeso/

×