A lappangó hibák és egyéb problémák továbbra is fennállnak, de megéri-e játszanod a Warzone-nal az új évben?

A Warzone már egy ideje átesett az eddigi legnagyobb átalakításán, hiszen a Verdansk térképet egy csendes-óceáni témájú map váltotta fel. Ezután a fejlesztő rengeteg frissítést adott ki a játékhoz, majd elment az év végi nagy pihenőre itt hagyva a játékot, szó szerint romokban.

A Warzone pályaváltás jóval azután jött, hogy a játékosok már belefáradtak Verdanskba, és arra készült, hogy némi szükséges frissességet vigyen a játékba. Egy vadonatúj térkép új POI-kat, új stratégiákat és új tájakat hoz, de a bevezetését olyan problémák gyötörték (sőt még mindig gyötrik), mint a vizuális hibák és a láthatatlan operátorok.

Sokaknak az új map nem tetszett, így gyorsan feladták a játékot, még azelőtt, hogy alaposan megbarátkoztak volna a tájjal.

Miért érdemes játszanod a Warzone-nal?

A Warzone a legjobb formájában egy első osztályú Battle-Royale játék, amely lenyűgözően mély fegyver poolt és végtelen mennyiségű körömrágós pillanatot kínál. Rengeteg BR játék van a piacon, de valahogy a Warzone képes volt rengeteg embert megfogni a különleges stílusával.

Az Apex a karakterek képességén alapszik, a Fortnite az építésen, a Warzone pedig a fegyvereken, a pozicionáláson, a perkeken, és még sorolhatnám.

Így egy teljesen egyedi élményt ad a Warzone, és ezt semelyik másik BR nem tudja visszaadni. A rengeteg fegyver, az állandóan változó meta friss érzést ad, nem mellesleg ez a sok opció a különböző játékstílusokat is támogatja.

Miért nem kellene Warzone-t játszanod?

A Warzone Pacific indítása finoman szólva is hibákkal teli volt. Rengeteg játékosnak gondjai voltak a belépéssel, de a szerverekhez való csatlakozást követően egy félig renderelt, vizuálisan homályos térképet láttak. Ez főképp a konzolos játékosokat sújtotta.

Nehéz volt kitalálni az új térképen, hogy milyen a tempó, vagy megtanulni az új fegyver-metát, ami folyamatosan változott a frissítés elején. Emellett a játékot még idegesítő vizuális hibák sújtják.

Egy Reddit felhasználó, ‘netean’ összeszedte a hibákat, amik arra késztették, hogy letegye a játékot addig, míg nem javítják ki őket.

I’m done until they fix at least some of this game. from CODWarzone

Az elöző pay-to-win skin amit mostanra már javítottak.

Ezek közül, már sikerült nerfelni a dual shotgunt és a láthatatlan pay-to-win skint. Persze két másik fel is ütötte a fejét a legutóbbi frissítés óta.

A végszó

Most, hogy a Krampusz elment és az ünnepek elmúltak, a Raven talán kijavítja a Warzone néhány égető problémáját. Az új pályában nagy lehetőségek rejlenek, és a Vanguard Royale playlisttel úgy tűnik, a Raven végre rájött, hogyan lehet új fegyvereket integrálni anélkül, hogy az egész meta tönkre menne.

 

Azonban, ha nem szeretnél egy bughalmazzal játszani, lehet érdemes pihentetni a játékot és valami mást keresni. Ha a fejlesztő is összeszedte magát, és kijavította a játékot, visszatérhetsz a Warzone-hoz. Lehetséges, hogy jót is fog tenni egy kis pihenő.

Ám ha egy titán vagy, és egyetlen bug sem állíthat meg a győzelmek halmozásában, akkor csak további kitartást kívánok.

Mit gondoltok, valóban annyira rossz a játék, hogy inkább pihentetitek?

JGOD: “Nem hagyhatod a játékodat egy hónapig játszhatatlan állapotban”

https://leet.hu/akcioeso/

×