A Warzone játékosai észrevették, hogy a Raven Software fejlesztői egy január 6-i frissítésben nerfelték a túlságosan OP Akimbo Double Barrel Shotgunt.

A napokban mi is beszámoltunk róla, hogy a Warzone-ban milyen OP-nak számított most az Akimbo Double Barrel Shotgun, ami az utóbbi időben uralta a játékot. A fegyver egyik beállításával ugyanis olyan loadout volt létrehozható, amivel játszi könnyedséggel lehetett térdre kényszeríteni az ellenfeleket.

Úgy tűnik, hogy ennek már vége.

Miután a napokban a Warzone fejlesztői ígéretet tettek a javításra, úgy tűnik, hogy az már meg is érkezett. Bár erről nem érkezett külön értesítés, a játékosok észrevették, hogy január 6-án meg is érkezett egy javítás. Egészen pontosan arról van szó, hogy egy fegyverre illeszthető kiegészítő megváltozása miatt már nem sebez annyit a fegyver.

Az Akimbo attachment csökkenti a fegyver sebzését.

A Warzone streamer IceManIsaac december 28-án mutatta be a loadoutot, ahol látható, hogy az Akimbo perk soha nem csökkentette a sebzést.

Úgy tűnik, hogy ezt a változtatást csak a Double Barrelre alkalmazták, mivel a Top Break és a Machine Pistol Akimbo tartozékai nem rendelkeznek ezzel a sebzéscsökkentéssel. Egy másik streamer, Mavriq szerint a Double Barrel gyengébbnek tűnik, ám hogy ennek mekkora hatása lesz, az még kiderül.

 

Lehetséges, hogy ez a kis változtatás csak a fejlesztők egyik terve arra, hogy tovább nerfeljék a shotgunt. Lássuk, hogy aztán hogyan változik meg a meta.

Ezt láttad már?

Minden, amit eddig tudunk a Warzone Pacific Season 1: Reloaded frissítésről

 

https://leet.hu/akcioeso/

×