A Microsoft elstartoltatta a Free Play Days aktuális eseményét.

Lassan két hónapja, hogy megérkezett a Call of Duty új része után a Battlefield sorozat legfrissebb tagja is. A 2042-es évszámot viselő játék meglehetősen vegyes fogadtatásban részesült. Úgy tűnik, hogy a fejlesztők jobban tették volna, ha kicsit ülnek még a játékon, hiszen az első kiadott verzió gyakorlatilag egy félkész termék volt még szerintük is. Decemberben azért sorba jöttek a frissítések, de rendesen lesz még dolguk az EA/DICE munkatársainak az elkövetkezendő időszakban.

A hétvégén ingyen is beugorhatunk a csatatérre Xbox konzolokon!

 

Tom Henderson, az egyik legnagyobb Call of Duty/Battlefield leaker hívta fel a követői figyelmét Twitteren, hogy a Free Play Days program keretén belül ingyenesen játszható lesz a Battlefield 2042 január 6. és 9. között az Xbox Live Gold előfizetőknek. A hivatalos listában is megtalálhatjuk már a The Sinking City és Star Renegades mellett, így ezúttal is jók voltak az információi.

A Free Play Days alatt teljesen kötöttségek nélkül játszhatunk, sem időbeli, sem in-game korlátozás nem fenyeget majd minket. A Microsoft nem volt rest, egyből kedvezményes árakkal jelentkezett a Microsoft Store-ban is, így ha beszippantana a Battlefield 2042 világa a 3 nap alatt, érdemes vetni egy pillantást a virtuális áruházra. Akkor se csüggedj, ha PC-s felhasználó vagy, hiszen mindig ott lesz a pár száz forintos, 10 órás kipróbálás lehetősége:

Ma elstartol a BF 2042 Early Access – Még mindig él a 300 forintos akció

 

Jó szórakozást kívánunk! 

https://leet.hu/samsung/

×