Hiba lenne kihagyni a lehetőséget.

Péntek délelőtt megnyílnak a Battlefield 2042 Early Access szerverei, hogy beengedjék az arra jogosult felhasználókat. Azt hihetnénk elsőre, hogy csak a komoly pénzeket elköltő előrendelők rendelkeznek ilyen kiváltságokkal, de szerencsére a valós helyzet ennél jóval barátságosabb, kis túlzással majdnem ingyen belevethetjük magunkat az akcióba november 12-én.

Nézzük is, hogy milyen módokon van erre lehetőségünk!

 

  • Azok a felhasználók, akik előrendelték a Gold / Ultimate változatoka  vagy EA Play Pro előfizetők, november 12-én délelőtt már fejest ugorhatnak a harcokba.
  • Azok a felhasználók, akik „sima” EA Play előfizetéssel rendelkeznek (akár direkt módon, akár a 300 forintos Game Pass keretein belül, ne hagyjátok ki!) is játszhatnak már péntektől, ám számukra csak 10 óra játékidőt biztosítanak a fejlesztők. Ez az időmennyiség azonban bőven elég lehet arra, hogy eldönthessük, bevállaljuk-e a teljes árat vagy épp az EA Play Pro előfizetést.

A PC Xbox applikációban is láthatjuk a 10 órás Trial lehetőségét

  • A többieknek egy hetet kell várniuk, november 19-én nyílnak meg hivatalosan a szerverek

Fontos tudnivaló, hogy a fejlesztőknek nem sikerült teljes mértékben kijavítaniuk a játék FPS-el kapcsolatos hibáit, így ne lepődjetek meg, ha az első napokban ezzel kapcsolatos bugokba és kellemetlenségekbe szaladtok bele. Reméljük az első napokban érkezik a hotfix és a felhasználók stabilabb képkockaszámokkal eshetnek egymásnak a játék csataterein.

Te kipróbálod a Battlefield 2042-t?

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×