A Battlefield 2042 fejlesztői arra figyelmeztették a játékosokat, hogy a béta teljesítménybeli problémái nem oldódnak meg a játék megjelenésével.

Ahogy korábban megírtuk, a játékosok véleménye szerintem vegyes volt a Battlefiled 2042 bétáról, annak ellenére, hogy az EA vezérigazgatója szerint többnyire pozitív volt a megítélés. A negatív értékelések egyik oda a teljesítményben rejlik. A játékban mindenki tapasztalt teljesítményproblémákat, például a képfrissítés terén, függetlenül a beállításoktól.

Bár azt feltételeztük, hogy ez a megjelenéskor megoldódik, úgy tűnik, mégsem!

 

A közösséget is megdöbbentette, amikor egy friss hivatalos előzetes még mindig gyenge képkocka-frissítéssel rendelkezett.

„Olyan rosszul van optimalizálva, hogy még egy trailert sem tudtak csinálni frame drop nélkül” – írta egy kommentelő.

A bennfentes Tom Henderson megkereste a fejlesztőket a problémával kapcsolatban, és megkérdezte, hogy megoldódnak-e a megjelenés napjáig. A válasz: nem.

„Megkerestem néhány fejlesztőt a Battlefield 2042 előzetesben előforduló frame drop problémával kapcsolatban, és a konszenzus az volt, hogy „a megjelenés után is ez van” – mondta.

 

Október 21-én a fejlesztők megerősítették, hogy számos javítást végeznek a játékon a bétában szerzett tapasztalatok alapján. Úgy tűnik azonban, hogy a teljesítménnyel kapcsolatos problémák nem oldódnak meg maradéktalanul. Legalábbis kezdetben. Mit szólsz hozzá?

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

Borítókép: Graybeard_Giff

×