Andrew Wilson, az EA vezérigazgatója szerint a Battlefield 2042 Béta igenis sikeres volt, a játékosok pedig pozitív visszajelzést adtak.

Az igazság az, hogy igen sok rajongói véleményt olvastam el a Battlefield 2042 bétájának megjelenése során, és összességében az volt a tapasztalatom, hogy a játékosok nem elégedettek a játékkal. Ez a legtöbb esetben abból a félreértésből adódott, hogy sokan azt hitték, ilyen lesz a végleges játék is. Azóta persze sok dolog történt, és ha mindent igaz, a béta alatt tapasztalt visszajelzések alapján szépen kipofozzák a játékot. Sokan azonban még így sem gondolják úgy, hogy megveszik a játékot.

Ennek ellenére, az EA vezérigazgatója Andrew Wilson szerint „elsöprően pozitívak” voltak a béta visszajelzései.

 

Mindezt az EA legutóbbi pénzügyi jelentése során osztotta meg.  Wilson szerint a játékosok fogadtatás jónak mondható, de tudják, hogy a játékon sokat kell dolgozni.

„Összességében a béta visszajelzései túlnyomórészt pozitívak voltak” – mondta Wilson.

„Képesek voltunk arra, hogy ezeket a visszajelzéseket konstruktív elemnek véljük, és beépítsük azokat a játékba” – tette hozzá.

Ez tehát azt jelenti, hogy a valós visszajelzések alapján javítják a játékot, sok esetben figyelembe veszik a playerek véleményét. Wilson arra is emlékeztette a közösséget, hogy a Battlefield 2042 béta valójában a játék egy régebbi verzióján alapult. Ennek ellenére a Battlefield 2042 „olyan játék, amit a közösség nagyon-nagyon jól fogadott, és ami miatt nagyon-nagyon izgatott”.

Wilson szerint a Battlefield 2042 iránt sokkal nagyobb az érdeklődés, mint a BF V iránt, valószínűleg az új konzolok megjelenése miatt.

https://leet.hu/?orderby=price&paged=1&s=exlzv&post_type=product

×