Bár az előzetes nagyon modern funkciókkal kecsegtet, nagyon sok ember tetszését nem nyerte el az, amit látott. Jó lesz végül a Battlefield 2042?

Ha nagy rajongója vagy az FPS műfajnak, akkor biztos tudod, hogy hamarosan megjelenik a Battlefield 2042, ami a béta után felemás érzéseket hagyott a játékosokban. A DICE azonban az utóbbi időben szeretne mindenkit arról biztosítani, hogy a játék nagyon király lesz, így nemrég kiadtak egy friss előzetest, amiben azt akarták bemutatni, hogy mit is tud a játék a modern technológiákkal.

Így néz ki a játék ray tracing és DLSS mellett PC-n.

A Deep Learning Super Sampling (DLSS) a Battlefield 2042-ben magas képfrissítést és kompromisszumok nélküli képminőséget ígér maximális grafikával. A késleltetés az Nvidia Reflexnek köszönhetően csökken, miközben a Ray-tracing segít a látványban.

 

Mindez biztosan jól hangzik, de a Battlefield 2042 előzetese nem éri el a kívánt hatást. Vannak ugyanis olyan részek, melyek láthatóan szaggatnak, nem érik el a megfelelő képkocka-sebességet, sőt az is látszik, hogy a ray-tracing mellett igen gyatra a minőség. Arról nem is beszélve, hogy az egész videó 1080p-ben van fent, látványosabb minőségre ne is számítsunk. Természetes tehát, hogy az előzetes (ismét) csalódást okozhat a rajongóknak. Legalább annyi like, mind dislike van a videón.

Persze minden kiderül november 19-én, amikor megjelenik a játék.

https://leet.hu/shop/halloween/

×