A jogi csapattal senki sem mer szembe szállni.

Az Activision is érzi, hogy az ősszel tapasztalt csalócunami nem történhet meg mégegyszer a Warzone életében. Akkoriban gyakorlatilag már nem is nagyon talált az ember cheater nélküli meccseket, a fejlesztők is elismerték, hogy kellemetlen időszak volt ez a battle royale játék számára. Szerencsére ez már a múlté, hiszen bár a RICOCHET védelem messze nem tökéletes, sokkal kevesebb csaló jut át a védelmen és hamarabb is tiltja ki őket az új anti-cheat.

Egy másik fronton is sikeres harcot vív az Activision!

Ahogy arról már szerdán beszámoltunk, az EngineOwnings ellen jogi lépéseket tesz a kiadó, hiszen a Warzone mellett például Overwatch-hoz is szállítanak csalásokat az oldal fejlesztői. Okos döntés volt az Activision részéről, hiszen az EngineOwnings az „iparág” egyik legnagyobb szolgáltatója, így tökéletes példát statuálna a többi résztvevőnek is.

Nem is kellett sokat várni az első ilyen jellegű örömhírre, a Cynical Software a Telegram csatornáján jelentette be, hogy megszüntetik a csalások fejlesztését és árulását, nem szeretnék összeakasztani a bajuszukat az Activision-Blizzard jogi részlegével. Érthető, hiszen szinte teljesen esélytelen, hogy bármelyik csalásokkal foglalkozó weboldal győztesként jöjjön ki a bíróságon. Reméljük bejön az Activision terve és kiszállnak a versenyből a nagyobb, könnyen elérhető providerek.

Így teszik tönkre a FFA meccseket a Call of Duty: Vanguard fejlesztői

https://leet.hu/samsung/

×