A kérdés, hogy milyen gyorsan reagálnak a közösség visszajelzéseire.

Pár nappal ezelőtt már mi is bemutattuk, hogy egy-egy jobb spot megtalálásával játszi könnyedséggel farmolhatjuk a Vanguardos longshot killjeinket. Így jelentősen csökkenhetünk az adott Camo megszerzésének idején, ám ez nem túl igazságos a másik oldalról, hiszen gyakorlatilag el sem tudják hagyni a spawn helyüket. Úgy tűnik nem csak egy-egy specifikus pályán problémája ez, sokkal szomorúbb kép rajzolódik ki a játékosok előtt.

Hardcore FFA gets destroyed by people abusing the horrible spawn system. Every round you have these people! from CODVanguard

A fenti videóba belepillantva hamar rájöhetünk, hogy bizony a fejlesztőknek jobban oda kellene figyelniük a spawn helyek kialakításánál és az újraéledés módjával kapcsolatban. Gyakorlatilag respawn után 1-1 másodpercig bírta csak a feltöltő karaktere, majd ismét kezdődhetett az egész folyamat újra. Először nem is nagyon értette a dolgot, arra gondolt, hogy valamelyik játékos segédprogramot használ.

Szerencsére hamar fény derült a problémára, hiszen a „Play of the Game” összefoglaló keretein belül világossá vált, hogy szimplán valaki csak kihasználta a HC FFA mód adta lehetőségeket és a fejlesztők nem túl igazságos spawnrendszerét. A legtöbb kommentelő nem is feltétlenül a hibát kihasználó játékosra, hanem a programozókra akadt ki és remélik, hogy a visszajelzésük valamilyen formában értő fülekre talál majd.

Szerintetek is ennyire botrányos lenne a helyzet? 

Farmolnád a longshotokat Vanguardban? – Mutatjuk a legjobb helyet!

https://leet.hu/samsung/

×