A Raven Software fejlesztői végre foglalkoztak az ellentmondásos Double Barrel Shotgun loadouttal, elismerve annak ellentmondásos erejét.

Egy bizonyos fegyver különös módon uralta a Warzone-t az elmúlt hetekben. A Double Barrel Shotgun loadout ugyanis jelenleg arról híres, hogy szinte minden lobby-ban tarol. A fegyver ugyanis képes közelről egy lövéssel leteríteni valakit, így a játékosok nagyon gyorsan hibás fegyverbeállításnak titulálták.

Így most, aki ezt a loadoutot használja, toxikusnak minősül a közösség körében.

Nem sokkal azután, hogy véget ért az ünnepi szünet, és a fejlesztők visszatértek a munkához, a játékosok végre frissítést kaptak. Bár egyelőre a shotgunnal kapcsolatban nincs konkrét változás, a Raven Software végre kiadott egy nyilatkozatot.

„Tisztában vagyunk az Akimbo Double Barrel Shotgunnal kapcsolatos aggályokkal. A közeljövőben kijavítjuk a fegyvert” – írták egy Twitter bejegyzésben.

 

További részleteket sajnos nem közöltek, így nem lehet tudni, hogy mikor javítják az OP fegyvert. Szerinted mikor sikerül nerfelni a shotgunt a játékban? És valóban probléma van vele?

Ezt láttad már?

Elszabadult egy orosz hordozórakéta, ami irányíthatatlanul visszazuhant a Földre

 

https://leet.hu/akcioeso/

×