Nem vitték túlzásba a fejlesztők, de az elkövetkezendő időszakban igazi frissítéscunami várható.

Kétségtelen, hogy a Warzone játékosai úgy várták az idei év első frissítését, mintha más nem is számítana. Sajnos nem véletlenül, hiszen a karácsonyi időszakban brutális mennyiségű hiba ütötte fel a fejét a játékban. Játékmenetet befolyásoló bugok, textúra glitch-csek, azt hiszem, aki pár napot játszott a játékkal, annak nem kell felsorolni ezeket. Úgy tűnt, hogy szerdán sem kapunk semmit, de végül éjjel élesedett 2022 első Warzone frissítése.

Nézzük is, hogy mihez nyúltak hozzá a fejlesztők!

 

Sajnos nem beszélhetünk túl hosszú patch notes-ről, de a fejlesztők az elkövetkezendő hetekben ráfekszenek majd a hibajavításokra. Nézzük is a jelenlegi változásokat, bugfixeket:

  • A Vanguard módokban mostantól a Firesale Public Event ideje megegyezik annak a szűkülésnek/körnek az idejével amelyben elkezdődött
  • A fejlesztők rengeteg játékelemet kijavítottak Caldera pályáján, így kevesebb eséllyel tudják nem túl etikus dolgokra (exploit, glitch, peek) kihasználni a játékosok azokat
  • Mostantól nem spawnolnak mindig ugyanarra a koordinátára a Loadout Dropjaink
  • A fejlesztők javították az „Awoken” Francis Operator skint, így nem lesz többé láthatatlan bizonyos távolságokból

 

A Trello oldalukra el is kezdték szépen felvinni a Raven Software programozói a felhasználók által jelentett hibákat, mint például a Throwing Knife bugot vagy épp az Invert Mouse Look beállítással összefüggő hibákat.

Így teszik tönkre a FFA meccseket a Call of Duty: Vanguard fejlesztői

https://leet.hu/samsung/

×