Új megoldásoknak is teret engedhet az elképesztő adatátviteli sebesség.

Az elkövetkezendő napokat izgatottan várj a tech-világ közössége, hiszen a héten zajlik a Consumer Electronics Show (CES) 2022-es eseménye. Több nagyobb leleplezésnek is szemtanúi lehetünk majd, az AMD és az NVIDIA is ma estére időzítette a virtuális előadását. Szerencsére a kevésbé ismert vagy kisebb gyártók is teret kapnak az ilyen rendezvényeken, hogy bemutathassák legújabb fejlesztéseiket, hardvereiket.

 

A Phison el is árult néhány részletet a brutálisan gyors PCIe Gen5 SDD vezérlőiről!

A tajvani vállalat nem szerénykedik, állításuk alapján a PS5026-E26 játszi könnyedséggel átlépi a 10GB/sec átviteli sebességet és ezeket tudja tartani mindennapi körülmények között is. Az adatközpontokon kívül kiemelt szerepet kap a cégnél a magas szintű gaming is, így a játékosközösség is bátran választhat majd a cég által gyártott kontrollerrel felvértezett adattárolókból.

A fentebb felvázolt sebesség első hallásra feleslegesnek tűnhet, hiszen egy átlagos felhasználó nehezen tud különbséget tenni egy sima SATA és NVMe SSD között is. Ám nem szabad arról elfeledkeznünk, hogy a PlayStation 5 és Xbox Series X/S konzolok brutálgyors háttértárai utat nyitottak olyan megoldásoknak, melyek akár PC-re is megérkezhetnek majd, ha elterjedtebbek lesznek a PCIe 4 és 5 meghajtók. Az elkövetkezendő pár napban éles körülmények között, virtuális bemutatók formájában is megizzasztja a kontrollert a Phison, érdemes lesz figyelgetnünk a cég YouTube csatornáját. 

Felejtsd el a maszkot – Ezzel a futurisztikus szemüveggel váltanák le az arcmaszkokat

https://leet.hu/samsung/

×