A leghitelesebb FUT-szivárogtatók ismét kitettek magukért: ma este érkezhet Aubameyang Moments lapja a FIFA 22-be. Lássuk, mivel is állunk szemben?

A GAMER nevű online magazin szerint, a Twitter-en is aktív FUT-Leaker felhasználók ismét aktívak voltak, és elhozták a nagy hírt: újabb Moments lap érkezhet, ezúttal az Arsenal gaboni csatára, Pierre-Emerick Aubameyang kaphat egy ütős speciális lapot.

Általában a kiszivárogtatók szerint a statisztikák csak tájékoztató jellegűek, de az esetek nagy százalékában szám szerint pontosan bejönnek az értékek, szóval ez maximálisan vehető egy iránymutatónak. A fent említett oldalon úgy vélekedtek, hogy nagyjából 150-200 ezer Coin-ra lesz majd szükségünk, hogy kiszedjük a kártyát, ami első ránézésre sokkal meggyőzőbb lett, mint Rare Gold változata.

Nos, amennyiben valóban ennyi zsetonból kivitelezhető lenne Aubameyang lapja, akkor nyugodtan mondhatjuk, hogy ár-érték arányban a lehető legjobb döntés, ha abszolváljuk a megszerzéséhez szükséges SBC-t. Mindezt azért állítjuk ilyen határozottan, ugyanis kis kutatómunkát végezve észrevettük, hogy 100 és 200 ezer Coin között egyetlen egy Premier League csatár van csak, aki ebben az árkategóriában mozog. Ő nem más, mint Robbie Keane Hero lapja.

Mivel ebben az árkategóriában más játékos egyszerűen nem szerepelt rajta kívül, így kicsit szélesebb spektrumban néztünk körül, felvittük a maximum árat 300 000 Coin-ig. ebben az esetben Keane-en jívül egyetlen lap volt csak, aki megfelelt a kritériumoknak, az pedig Romelu Lukaku OTW kártyája.

Az igazat megvallva, egyik sem hozza azt a kirobbanó sebességet, amit ez a Moments lap ígérhet, talán Lukaku mellett az állhat, hogy mivel Ones To Watch, ezért még tovább is fejlődhet, amivel magasabb értékeket is elérhet az egyébként is magas szintű kártya.

Minden esetre, véleményünk szerint egy olyan lap érkezhet, amit mindenképpen érdemes kiszedni, ha egy gyors és jól lövő Premier League csatárt akartok.

Ti kiszeditek?

 

Forrás: www.gamer.hu

Kiemelt kép: beIN SPORTS

 

Ezt olvastad már?

Nyakunkon a legjobban várt esemény – Íme néhány potenciális TOTY-esélyes

 

×