Elképesztően egyedi és igényes munkát publikált az Intel csatornája.

Amikor az ember már azt hinné, hogy mindent látott az elmúlt években az épített gépházak felhozatalából, akkor mindig jön valaki, hogy megcáfolja azt. Lehet, hogy hasonló ötlet volt már régebben, ám ezúttal olyan igényes munkáról beszélhetünk, ami mellett nem lehet csak úgy elmenni.

A „gépház” gyakorlatilag egy gamer szoba kicsinyített mása!

Hibátlan kivitelezés

Amikor a szobára gondolunk, nem csak egy gagyi széket és egy asztalkát kell elképzelnünk. Kialakításra került egy 3 monitoros setup miniatűr mása is, illetve több kiegészítőn is megakadhat a szemünk: felfedezhetünk egy (kamu) Nintendo Switch-et TV-ként, egy rettentően igényes módon megalkotott MacBookot vagy épp egy PlayStation 5 konzolt is. Az RTX videókártyából kreált asztal mellett egy Pac-Man tematikájú Arcade játékgépet is találhatunk, felette populáris játékok apró posztereivel. A falak sem lettek elhanyagolva, különböző vicces tematikájú, graffitire hajazó designnal látta el őket a készítő.

 

A legjobb funkciókat pedig még nem is említettük. Az összes miniatürizált képernyő teljesen működőképes, 4 inch-es IPS panelekről beszélhetünk. Így nem csak statikus képeket, hanem gyakorlatilag bármit megjeleníthetünk rajta amit szeretnénk. A szoba közepén, a dohányzóasztal képében sikerült elrejteni még egy valódi számítógépet is egy Intel NUC (INTEL® NUC KIT NUC6CAYS) személyében, így két PC kapott helyet ebben a csodálatos környezetben.

A főgépben egy Intel i7-11700K 16 szálas szörnyeteg teszi a dolgát 16GB memória és egy ROG Strix 3060 Ti társaságában. A háttértárért az Intel 1TB-os M.2 SSD-je felel, így a gyorsasággal sem lesznek problémák. A hűtés jelentős részét AiO vagy épített megoldásokkal oldotta meg a készítő, a ventilátorok a radiátorok hűtéséért felelősek.

Képgaléria

Elfogadnátok a fenti gép”házat”?

 

https://leet.hu/xmas/

×