Sajnos a sok-sok hiba a Battlefield 2042-ben igencsak bosszantja a játékosokat. Íme ezek közül egy eset, ami sajnos nem egyedi.

Azt senkinek nem kell bemutatni, hogy a Battlefield 2042 tele van hibákkal. Bár a fejlesztők azt ígérték, hogy a jövőben igyekeznek javítani a játékot, az utóbbi időszak frissítései mellett is van még megoldandó probléma. Ilyen például a rengeteg bug, valamint a szerverstabilitási problémák. Ennek köszönhető az az eset is, amit most mutatunk be.

Nem halt meg az ellenfél, de valahogy lelőtt, miközben már ott sem volt? Nem vagy egyedül.

A nemrég Redditen bemutatott videó egy igen érdekes és bizony bosszantó hibát mutat be. Hősünk nem győzi tunkolni ellenfelét, aki látszólag kapja is a hitet, ám egy egész tár sem elég bele. Szépen elfut. Nem sokkal később a játékos megkapja a hitet, és halált, melyet ellenfelétől szenvedett el. Ez persze a képernyőn sehol nem volt látható korábban.

Well, this is fun! What caliber is this gun?
byu/curvballs inbattlefield2042

Az eset mögött minden bizonnyal egy szinkronizációs probléma áll, a játék teljesen mást mutat meg nekünk, mint ami valójában történik. Az ellenfél valószínűleg már rég lőtt, csak éppen a játék nem mutatta meg. A kommentek alapján az is kiderül, hogy az eset nem egyedi. Sokan pedig nem értik, hogy hogy lehet, hogy valaki ezek ellenére is játssza a játékot.

Pont a napokban írtunk róla, hogy már többen játszanak a Battlefield V-tel, mint az új címmel. Azt a cikket olvastad már?

Tömegével térnek vissza a Battlefield V-höz – Már ennyivel több játékos tolja

 

https://leet.hu/samsung/

×